5 tips til storbyrejsen i København

Skal I på storbyrejse til København? København er Danmarks hovedstad, og her er så mange skønne ting at opleve. Uanset om man er dansker eller ej, er det derfor helt sikkert rejsen værd at tage en tur til København. Denne artikel handler om 5 skønne ting, som du skal opleve i København.

1. Lej en bil

Først og fremmest vil det være en utroligt god idé at leje en bil. Med en bil har man selv friheden til at transportere sig rundt, og selvom at det er utroligt nemt at bruge metroen, så kan det stadigt være rart med en bil. Med en lejebil har I nemlig også muligheden for at køre lidt uden for København og blandt andet opleve den sjællandske nordkyst og nogle af de andre smukke områder, som findes på Sjælland.

I kan leje en bil i en Biludlejning i København, og her vil det helt sikkert også være muligt at vælge lige præcis den lejebil, som I godt kunne tænke jer. Prøv f.eks. biludlejningen ved Københavns lufthavn: https://www.autoprio.dk/da-danmark-koebenhavns-kastrup-lufthavn-cph/

2. Oplev Københavns lækre madscene

Når I har været en tur i biludlejningen, så er det vist ved at være tid til at få noget at spise. København byder på fantastisk mad i verdensklasse, og det vil derfor helt sikkert være muligt at finde et sted, der serverer lige det, I har lyst til. I kan finde alt fra libanesisk, til thailandsk og klassisk dansk mad.

København huser derudover også nogle af verdens bedste restauranter, så hvis I er ude efter en madoplevelse ud over det sædvanlige, så er I helt sikkert kommet til den rette by.

3. Oplev de smukke slotte

Danmarks hovedstad er fyldt med historie og storslåede bygninger. Når I endelig rejser til byen, skal I derfor også lige sige hej til garderne på Amalienborg, og derudover skal I også lige se Rosenborg i Kongens have. Her er så mange skønne slotte og bygninger, og disse er alle helt sikkert et besøg værd.

4. Se København fra vandet

København rummer endvidere en masse skønne kanaler, og det er selvfølgelig også muligt at tage på en kanalrundfart, hvor man samtidigt ser nogle af de største og vigtigste seværdigheder. Fra vandet kan man blandt andet se operahuset og den lille havfrue.

Derudover kan man også stå af ved Nyhavn, hvor man passende kan nyde udsigten og få sig lidt koldt at drikke. Dette er nok en af Københavns hyggeligste gader, da husene her er farvet i en masse forskellige farver.

5. Oplev fristanden Christiania

Inde midt i storbyen ligger et specielt område, som går under navnet Christiania. Dette er en fristad, og stedet fungerer derfor som sit eget lille land. Her kan man gå en dejlig tur langs søen, og opleve den farverige kultur. Mange af husene er nemlig malet i alle mulige farver, og derudover er der et lille torv, hvor det er muligt at købe forskellige souvenirers og andre sjove ting. Der er derudover også en scene ved det lille torv, hvor man ofte kan høre både nogle etablerede med også nogle upcoming kunstnere.