Alternativ behandling til kløende hovedbund – psoriasis i hovedbunden – psoriasis på huden

Alternativ behandling her er nogle nyttige tip mod psoriasis

Psoriasis er en særdeles irriterende sygdom, som påvirker hudens tilstand. Psoriasis påvirker mange millioner af mennesker over hele kloden. Den er især synlig blandt mennesker, som lever i udviklingslandene såsom Indien og mange af de afrikanske lande. Selvom det ikke er en livstruende sygdom, er den meget besværlig for de personer der lider af psoriasis. Psoriasis generere personen der har det, ved at frembringe kløe i huden, røde pletter, små sår, skallede hud overflader, og man vil som psoriasis patient meget gerne finde frem til en god og alternativ behandling mod psoriasis. Psoriasis kan hæmme hans eller hendes evne til at udføre dagligt arbejde på en effektiv måde. Det følgende afsnit belyser nogle af de kendte former inden for alternativ behandling af psoriasis, som er kendte for at give en gavnlig succes med den alternativ behandling, i rigtig mange tilfælde udmunder en alternativ behandling sig i at psoriasissen bliver mindsket til et niveau, hvor den ikke længere generer patienten.

Vigtige måder at fortage en alternativ behandling

Du bør lære at styre dit stressniveau i kroppen, det er en god måde at behandle psoriasis på. Hvis du lider af stress, kan det påvirke din psoriasis i en negativ retning. Det er som en alternativ behandling mod psoriasis vigtigt, at du, selvom du oplever begivenheder i dit liv, som giver grobund for stress, drosler ned, da stress kan fremkalde de allerførste tegn på psoriasis, men stress kan desuden forværre psoriasis ved personer der allerede lider af denne sygdom. Hvis dit daglige liv er stressende, så stop op og find ud af hvad du kan gøre for at undgå stress, så din stress ikke udmunder i psoriasis, eller gør den værre, hvis du har sygdommen i forvejen. I stedet for at stresse derud af, så sæt dig ned, læs en god bog helt efter dit valg, lytte til din yndlingsmusik, gå en tur i skoven, og få samtidigt sund motion, eller gør alle mulige andre aktiviteter, der kan bringe et smil på dine læber, og får dig til at føle dig afslappet, dette er en god alternativ behandling mod psoriasis.

Undgå skade for alt i verden
Når du ønsker alternativ behandling af psoriasis, skal du fortage de daglige bevægelser med forsigtighed og undgå at skade dig selv, så meget som du kan. Psoriasis gør huden meget følsom, og i tilfælde af en skade på huden eller i kroppen, kan psoriasis hurtigt sprede sig til steder, som ikke havde problemer tidligere, således at du føler dig dårligere. Så vær opmærksom når du flytter ting, fra ét sted til et andet, vær forsigtig, så du ikke laver skade på den del af din hud, som har psoriasis, sørg for ikke at støde mod hårde og skarpe genstande. Prøv at holde området dækket/beskyttet af et tykt materiale, så selv i tilfælde af kontakt med skarpe genstande, forbliver din hud beskyttet.

Undgå eksponering for kolde omgivelser.
Hvis du ønsker at du ikke får brug for en alternativ behandling af psoriasis, bør du aldrig udsætte denne del af din hud for koldt vejr eller kulde i det hele taget. Ved at udsætte huden for kulde, kan det forværre din psoriasis ganske betydeligt. I vinterperioden, er det en stor fordel at være dækket med en uldtrøje, eller et andet stærkt isolerende beklædnings genstand. Dette er også en alternativ behandling mod psoriasis, da din hud bliver påvirket negativt af kolde og tør kold luft. Derfor er det godt at tage hue, vanter, og stærkt isolerende tøj på, samt sørge for at dække det meste af ansigtet til, så frost og kulde ikke rammer mod din hud. En anden alternativ behandling er, at du også skal sørge for at dit forbrug at varme væsker som varm te og varm kaffe også bliver forhøjet lidt, når det er meget koldt uden for, således at din krop forbliver varm indefra, og dermed beskytter din psoriasis, så den ikke bliver værre.

Undgå badning i en overdreven grad
Lad være med at bade alt for ofte, at lade være med at tage alt for lange bade, når du er i gang med en alternativ behandling af psoriasis. Da det overdrevne brug af vand, på din hud kan gøre at din psoriasis, de små sår, de røde pletter begynder at klø mere end de plejer. Prøv at ” nøjes” med at bade en enkelt gang om dagen, og gerne mindre end dette, men lad være med at bade to eller tre gange om dagen. Også når du bader, bør du gøre det til en gylden regel at bruge lunkent vand. Da både koldt vand og varmt vand kan have en negativ indvirkning på din psoriasis. Lunkent vand vil have en beroligende virkning på huden og giver en slags lettelse.

Nyd din hud i Læsø salt vand
Læsø salt er kendt for at være en fremragende alternativ behandling af psoriasis. Der er tidspunkter, hvor du skal holde din psoriasis ramte hud nedsunket i vand, som indeholder en Læsø Salt opløsning. Dette vil resultere i, at din psoriasis bliver behandlet nænsomt, effektivt og nemt. Undgå iblødsætning af huden i mere end 15 minutter. Det vand, hvor i at Læsø salt bliver udrørt i, bør være helt fri for urenheder af enhver art, efter denne alternative behandling vil det være en fordel at bruge denne creme du finder ved at Psoriasis creme

Sørg for, at din hud ikke er tør
Sørg for, at din hud får tilført den korrekte mængde fugt, når du ønsker alternativ behandling af psoriasis. Dette er vigtigt fordi, ved tør hud kan psoriasis forværres, og undertiden vil det dog kunne føre til en del af huden vil udtørre. Brug en bodylotion som f.eks. den nævnte creme mod kløe, som der er link til ovenfor. Denne bodylotion ville kunne holde din hud fugtige og blød samtidig hjælpe huden med at få ny næring. Psoriasis er altid forekommet på hud, som er meget følsom. Hvis du bruger en lotion der indeholder kemiske stoffer, er der store chancer for, at du vil opleve en uønsket brændende fornemmelse i huden. Creme mod kløe som er sammensat med sheasmør og Læsø saltrestlage er lige så effektiv som kemiske sammensatte cremer, dog er der flere fordele ved at anvende den alternative behandling med creme mod kløe, da denne creme indeholder mineraler som styrker og stabiliserer huden, den har desuden den fordel at den fremmer helingen af din hud. Creme mod kløe er ikke tilsat parfume eller farve, dette for at gøre den så naturlig som overhovedet muligt, den er fremstillet af økologiske olier.

Anvendelse af salver og cremer
Psoriasis er forårsaget af en overaktiv vækst i dine hudceller. For en vellykket behandling af psoriasis, bør du anvende en alternativ behandling med en god creme mod kløe, brug denne creme 2 gange om dagen.

Alternativ behandling af psoriasis på kursted eller nemt derhjemme

En alternativ behandling af psoriasis kan være mange ting, hvis du gerne vil ofre ekstra penge på din behandling, og ikke gider gøre det der hjemme selv, eller din situation er meget alvorlig, så kan du tage en alternativ behandling ved at tage et ophold på et kursted, og få en intensiv medicinsk behandling. Hvordan man vil give dig din behandling vurderes ud fra en PASI-score, ud fra denne planlægges en individuel alternativ behandling og/eller medicinsk behandling mod psoriasis. Under et sådan ophold bader man obligatorisk 2 gange om dagen, i varme saltbade der er 37 grader, badevandet indeholder (12 % rå brint), man bader 6 gange om ugen, desuden gives der smalspekret UVB-lys en gang dagligt i 5 dage om ugen. Badevandet i disse saltbade overvåges nøje, for at du kan opnå den ønskede effekt hurtigst muligt.

Kursted til avancerede operationer
Behandlinger af psoriasis på huden. Disse psoriasis behandlinger bliver udført ved brug af de nyeste teknikker. For at kunne gennemføre disse psoriasis behandlinger, skal du først undersøges af en hudlæge eller på dermatologisk afdeling på et hospital. Efter at have gennemgået en række hudtest vil du blive informeret om din krops tilstand, og hvilken behandlingsform der vil være bedst for lige netop dig.

Dyp hud i tjære mineralske løsning

Salicylsyre – Psoriasis er en hudsygdom som er alvorlig for den enkelte person, da den vil følge personen resten af livet, der er ingen helbredelse, men man kan med den rette alternative behandling holde psoriasis på et niveau, hvor man ikke er generet i det daglige. Hvis du ønsker en alternativ behandling af psoriasis i hovedbunden, kan du anvende nogle produkter der indeholder salicylsyre, det kan lindre kløen samt i nogle tilfælde mindske hudens normale og naturlige celledeling. Man anvender normalt dette produkt hver anden aften, i en periode, når man går i seng, kan man med fordel tage en badehætte på, dette hjælper til at behandlingen bliver på det område det er tænkt anvendt på. Denne alternative behandling mod psoriasis virker ved, at produktet vil løsne det øverste lag af huden, derved vil produktet reducere den irriterede hovedbund, samt reducere rødmen på huden. Der er dog en del bivirkninger ved denne alternative behandling, såsom det er ved at anvende denne alternative behandling af psoriasis kan du opleve en omfattende svien på huden, opleve bumser, få udvidet blodkar, tørhed i og på huden, man kan miste pigment i huden (hudfarven bliver bleg i det område hvor man har brugt dette alternative produkt) Der findes også en speciel shampoo man kan anvende som alternativ behandling mod psoriasis, hvis du vælger at bruge denne tjære shampoo anbefales det at du bruger denne tjære shampoo mod psoriasis om morgenen.
Denne shampoo består sædvanligvis af tjære komponenter, som fungerer som en helbredende løsning for psoriasis ramte personer. Shampooen kan anvendes ved psoriasis i hovedbunden to til tre gange i ugen. Den tykke overflade som er dannet som følge af psoriasis vil gradvist falde til et mindre berørt område. Hvis du vil prøve en anden effektiv alternativ behandling, der er mild og med naturens ingredienser, der også virker glimrende mod psoriasis i hovedbunden, der desuden virker fortrinligt mod skæl eksem, røde pletter i hovedbunden, så prøv den milde shampoo fra Læsø der hedder Kløende hovedbund hemmeligheden i denne milde shampoo er Læsø syde salt samt nælde, kamille og mynte, hovedbunden tilføres mineraler og vitaminer.

Man kan også vælge at få en UV lys behandling som alternativ behandling

Ved at udsætte huden for UV-bestråling kan du nedsætte, hudens celle produktion denne alternative behandling kan i en periode reducere og i enkelte tilfælde helt fjerne psoriasis fra huden, dog kun i en periode. Denne alternative behandlingsform er kendt for at være en af de mest effektive måder at helbrede psoriasis på, og den er desuden smertefri. Men der er dog ulemper ved denne behandlingsform, da din hud ældes hurtigere ved at udsætte den for UV-stråler. Men kan supplere denne alternative behandlings metode ved at udsætte ens hud for solens stråler men også dette vil give en ældning af huden, samt risiko for udvikling af hudkræft. Begge behandlingsmetoder vil nedsætte Immunforsvaret i huden, så disse alternative behandlingsmetoder kan ikke anbefales.

Forholdsregler ved behandling af psoriasis

Et andet produkt man kan bruge som alternativ behandling mod psoriasis er Anthralin som er en salve, som anvendes på huden 20 minutter til 60 minutter en gang om dagen, og derefter vaskes af med vand og sæbe. Anthralin kan bruges i kombination til stenkulstjære og ultraviolet B (UVB) terapi. Undgå at bruge for meget Anthralin, at Anthralin kan være et bemærkelsesværdigt godt produkt mod psoriasis er ikke en nyhed. Men hvis man overdriver brugen, kan det forårsage skade på andre dele af huden. Din indre sundhed kan tage skade, så anvend så lidt som muligt af Anthralin. Derfor ville det være klogt kun at anvende lige netop den mængde der er brug for, og bestemt ikke alt for meget på en gang. Du bør også overholde anvendelsen til Max to gange i løbet af dagen, helst en gang om morgenen og én gang i løbet af natten eller sent om aftenen.

Bær beskyttelsestøj altid

Du skal bære hensyntagende tøj på alle tidspunkter under enhver form for specifik behandling af psoriasis ved lægemiddelbehandling eller laser kirurgi. De vil dermed forhindre støvpartikler og andre genstande i at trænge ind i huden, og ødelægge den gavnlige effekt af behandlingen. Prøv at iføre dig løstsiddende bomuld tøj. Dette er fordi bomuld er et materiale, der tillader huden at ånde og samtidig holder det dækket og beskyttet på samme tid. Ved at bære et løstsiddende materiale vil du give huden mulighed for at svede, og dermed undgå at situationen forværres.

Valget af en af de bedste indenfor området

Vælg altid en af de kendte dermatologer i det område, der har været involveret i behandlingen af psoriasis i de seneste ti år eller mere. Dette er en meget følsom hud tilstand og vælger tjenester af en nybegynder kan gøre mere skade end gavn i det lange løb. Det er også afgørende at få to til tre udtalelser om arten og omfanget af psoriasis inden valget af enhver form for behandling. Du kan også anvende alternativ behandling behandlingsformer som brug af ayurvediske medicin, der også er meget nyttige for psoriasis.