At finde det, der passer dig

Når vi køber tøj, bestræber vi os altid på at finde noget tøj, der ser godt ud. Det forholder sig sådan, at faktisk over de seneste årtier er blevet skabt et samfundsmæssigt ideal om, hvad der objektivt ”ser godt ud”, og dette ideal er for langt de flere kvinder og mænd ganske uopnåeligt.

 

Det samfundsmæssige ideal

I alle tider har der været idealer for den ”smukke” krop. Idealet afbilleder en krop, der er ønskværdig at besidde, og det bliver et mål for mange at komme til at ligne idealet. Dette er i virkeligheden ganske uheldigt, fordi det er ikke hensigtsmæssigt at opstille et ideal for en hel verdensbefolkning. Mennesker findes i mange modeller, og i dagens Danmark er idealet for den perfekte krop den helt lille model. Det bliver altså et mål for rigtig mange at have en krop, der ligner en lille, tynd model. Dette er fysisk umuligt for størstedelen af jordens befolkning, og når man mislykkes i at efterligne idealet, kan det nemt gå ud over ens selvværd, der vil dale og dette vil skabe mindreværdskomplekser.
Når man først har mindreværdskomplekser, når man først har bildt sig selv ind, at man ikke er god nok som man er, kan det være enormt svært at overbevise sig selv om det modsatte – at man er helt fin, lige præcis som man er. Det kan altså skabe livslange indre kampe, hvis man ikke kan leve op til den samfundsmæssige standard for kroppe, hvilket er helt urimeligt.

 

Tøj til store piger

Alle har ret til at føle sig smukke, sexede og lækre. Ikke for andres skyld, ikke for samfundets skyld, ikke for partnerens skyld, men for sin egen skyld.
Hvis man i år efter år har gået og slået sig selv i hovedet over ikke at ligne det, der samfundsmæssigt set er den perfekte kvinde, er det tid til at stoppe med at slå og i stedet kærtegne sig selv og sin smukke krop. Man skal sætte pris på den krop man har, og hylde det tempel, den er. Inde på https://madameerotica.dk/shop/52-toej-til-store-piger/ kan man finde alskens lækre beklædningsgenstande til smukke, fyldige kvinder.

 

At hvile i sig selv

Det er vigtigt at være i stand til at hvile i sig selv og i den krop, man har. Det er endnu vigtigere, at man udover at hvile i den kan elske den, dyrke den og tilbede den, forkæle den med lækkert tøj og undertøj! Det fortjener den. Inde på https://madameerotica.dk/shop/52-toej-til-store-piger/ kan man for eksempel få en lang blonde kimono til 320 kroner eller et fint hygge sæt med top og shorts til 239 kroner. Der er noget til hver en smag. Der er noget til hver en kvinde. Der er noget til hver en krop.
Det er vigtigt med repræsentation af den fyldige, frodige kvindekrop i modeindustrien. Hvis alle modeller fortsat er en størrelse xs, forsvinder den store kvinde helt i samfundets kropsbillede og det ville være sådan en skam. Der skal være plads til alle – store som små.