Badmintonketcher er uundværlige

Badmintonketcher til alle

En badmintonketcher er primært det vigtigste apparat du skal afbenytte som spiller, i denne henseende er det virkelig vigtigt at du har en ketcher, som matcher både din spillestil og ens evne. Der forekommer påfaldende forskel på de adskillelige fabrikanter af badmintonketcher og derfor er det vigtigt at du overvejer hvad du har som svage og stærke sider som badmintonspiller, inden du køber en badmintonketcher.

 

Fleksibilitet er en vigtig faktor

Noget, som er bestemmende når du skal have en badmintonketcher er at undersøge fleksibiliteten i skaftet. Stivheden har stor betydning for både kraft og kontrol over størstedelen af dine slag. Hvis du kan slå ekstremt hårdt vil man gøre klogt i at bruge en badmintonketcher med hårdt skaft. Det, som sker i skaftet på en badmintonketcher når man bruger den, er at den burde skal bøje som en flitsbue, når man så rammer bolden bør den sædvanligvis rette sig ud og generer bedre fart til slaget. I den henseende er det vigtigt blot at anvende en badmintonketcher med hårdt skaft, når man er en meget rutineret udøver. Fordi hvis du ikke kan svinge ketcheren hurtigt nok, så så kan man ikke drage fordel af fleksibiliteten og få mere fart i bolden. Hvis man ikke svinger så hårdt er det modsat et mellem eller betydeligt fleksibelt skaft, man er nødsaget til at købe badmintonketcher ud fra. Det mere fleksible skaft vil have samme virkning for en øvet spiller som det mindre fleksible skaft gør for en topprofessionel. Derfor er det afgørende at kigge på hvor god du er i forhold til de professionelle, der spiller med stift skaft i deres badmintonketcher. Det er dog også betydningsfuldt ikke at have en ketcher med et for blødt skaft, da det så ikke vil rette sig ud igen idet der er kontakt med bolden og af denne årsag vil man få svage høje ikke præcise slag. Af denne årsag skal fleste spillere anvende et medium-stift skaft.

 

Dansk mærke leverer klasse

I gennem de seneste adskillige år har Forza badmintonketcher oplevet en stor forandring og placeres nu absolut i verdenstoppen hvad angår kvalitet. De slagmæssige kvaliteter har der aldrig eksisteret tvivl om, men i starten var der fra det danske mærke mere opmærksomhed på de ikke så dyre badmintonketcher. De seneste 10 år har haft vægt på at innovere Forza badmintonketcher ud fra de verdenseliten. Uanset om der har været fokuseret på badmintonketcher til de bedste i verden har Forza dog ikke glemt de udøvere, som er flest af og det er de, som er eliten. Særligt i Danmark, hvor der findes gamle kutymer med badminton, og der lægges et fokus på kompetencer i den primære træning. Af disse årsager laves samtlige professionelle Forza badmintonketcher med adskillige stivheder af håndtaget, så den øvede udøvere kan få det samme nøjagtige hoved, imidlertid med et mere fleksibelt skaft, så man kan få ideel fart ud af ens slag uden at være den bedste i toppen. Den bekendte serie er Forza Power varianten, der som titlen pointerer er en hovedtung ketcher mærke. Her er der er fokuseret på de hårde angrebsslag og sikkerhed i hele skudet. Typisk er skaftet fabrikeret med Kevlar, som puttes i rumfærger da det har høj kraft og alligevel gode fleksibilitet. Rammen er produceret en smule mere kompakt med en lidt bredere hoved for mere stabilitet. Denne slags af Forza badmintonketcher er fremstillet til udøveren, som tilsigter at tvinge modparten defensiv ned med kraftfulde angrebsslag. En ny Forza ketcher model er Precision modelen, der afløser efter den virkelig kendte Titanium serie. Forza Precision indehaver en neutral vægtfordeling, hvilket er en model badmintonketcher, som øger meget nu her eftersom adskillige udøvere anvender en ketcher, der både er anvendelig i det flade spil, men også giver ekstrem kraft i de tunge bolde. Rammen er intensiveret med titanium for at forbedre præcision i alle dueller og bedre touch ved for eksempel netslag. Her kan modelen også fås med differentieret stivheder af stellet og i denne henseende er det nemt som spiller at få nøjagtighed sammen med hurtighed fra skaftet. Tredje mærke fra Forza er Light modelen, som er en hovedlet mærke, som retter sig til udøveren der vil have utrolig hurtig reaktion og som ikke ønsker super ekstra power. Denne model er den minimalt benyttede type, fordi, som kun vil have hurtig reaktion i ens badmintonketcher. Tilsvarende i de andre mærker produceres forskellige hårdheden af stellet, så der kan være lidt fart at hente der, hvis du køber en hovedlet Forza badmintonketcher.

 

Du kan finde ud af meget mere om badmintonketcher her badmintonketcher