Bland selv en række e væsker til din e cigaret

Har du begivet dig ud i at bruge e cigaretter i stedet for de almindelige cigaretter, så tillykke til dig. Det betyder, at både du og dine omgivelser bliver udsat for mere røg, og det er godt for alle. Men der skal lidt forskellige ting til, hvis det skal fungere ordentligt, og det er for eksempel e væsker. Og har du lidt mere erfaring ud i at bruge e cigaretten, så kan du efterhånden begive dig ud i at eksperimentere med forskellige væsker.

Væske – hvad er det?

For at e cigaretten kan fungere optimalt, kræver det, at der kommer væske i beholderen. Det virker på den måde, at man tænder cigaretten, suger væsken ind i mundstykket, så den bobler i beholderen – nærmest ligesom en vandpibe. Og det er så vanddamp, du suger ind i munden, som du efterfølgende puster ud. Og grunden til at man kan få forskellige væsker, er at både smag og duft af vanddampen kan være forskellig, alt efter hvilken væske det er, du har fået fat i.

Og det er ikke kun smag og duft, du kan skifte i mellem i din e cigaretsvækse. Er det tidligt i processen med et rygestop, kan det også være, at du skal have mere nikotin i væsken, end hvis du er langt i processen. Man kan nemlig skrue op og ned for mængden af nikotin også.

Bland selv

 

Som sagt kan man få mange forskellige væsker. Du kan få alt lige fra en væske, der ”smager” af cigaret – altså af tobak. Hvis man gerne vil beholde smagen af cigaret lidt endnu. Og ellers kan man få alle mulige slags frugtsmage, som væsken til dels smager af og i hvert fald som dufter godt for omgivelserne. Det kan være jordbær, banan, blandet frugt og meget mere. Ellers er der efterhånden udviklet mange forskellige med whisky-smag, lakrids, slik og så videre. Og flere af dem kan også fås med forskellige mængder af nikotin.

 

Båden du kan blande selv på, handler selvfølgelig om, at du kan shoppe rundt i væskerne, som du har lyst og bruge de forskellige væsker. Og købe flere ind på samme tid. Det handler IKKE om, at du skal blande væskerne. Faktisk er det næsten det eneste, som man fraråder i forhold til e cigaretter. Det kan give både dårlige smage og nogle ubehagelige bivirkninger.

 

Så husk at vaske dine beholdere og have flere i det hele taget, så du er sikker på, at de ikke bliver blandet.

 

Har du fået lyst til at læse mere om e væsker og købe nogle forskellige af dem i god kvalitet, så se mere her.