Børnefødselsdage præcis som du ønsker det

Vil du holde den perfekte børnefødselsdag for dit barn, så er Børnefest noget for dig. De hjælper forældre i en travl hverdag med at arrangere mindeværdige, sjove og anderledes børnefødselsdage for deres børn, dem selv og alle øvrige gæster.
De tilbyder et stort udvalg af mange forskellige underholdnings aktiviteter og lege sammen med den lækre, sunde og friske børnevenlige madretter. Du kan igennem deres hjemmeside skræddersy præcis den børnefødselsdag som du ønsker, for dit barn eller blot få massere inspiration og tips.

Det kan være svært at komme på den rigtige ide til børnefødselsdagen
Børnefest ved at det kan være svært, at komme på den helt rigtige ide til børnefødselsdagen. Derfor har de flere forskellige aftaler med bl.a. et meget dygtigt danse crew, flere magiske tryllekunstner, søde og hjælpsomme fødselsdagsværter- og værtinder som gør det lettere, at den helt perfekte børnefødselsdag.
De har også designet deres egen oppustelige fodboldbane og hoppeborg som sikre, at man kan skabe de bedste rammer og højeste humør for fødselsdagen hvis solen skinner og festen skal holdes udendørs.

Det betyder, at du som forældre faktisk kan vælge præcis de aktiviteter du gerne vil have til din næste børnefødselsdag. Om enten du blot vil vælge én eller flere aktiviteter er helt op til dig og dine ambitioner for den næste børnefødselsdag. Børnefest har stor viden og erfaringen om hvad der netop vil passe til jeres behov. Skal festen holdes i en lille lejlighed på Vesterbro eller en stor gård i Roskilde? – de klare alle fester på hele Sjælland.

Lege til børnefødselsdagen – fødselsdagsværtinder
Udover at hjælpe til med alt det praktiske kan en fødselsdagsværtinder være præcis det du mangler for at skabe den perfekte børnefødselsdag. Som forældre kan det virke svært og overskueligt at vide, hvad man skal stille op med 20-30 børn i ens eget hjem.
Hvilke aktiviteter og lege vil være passende og sjove at lave for deltagerne?
Børnefest’s fødselsdagsværtinder Amalie og Dina har stor erfaring I, at sørge for de allerbedste lege til børnefødselsdage.
Det kan enten være æggeløb i haven, gemmeleg i stuen, forskellige huske-lege eller en nøje planlagt skattejagt som de har arrangeret på forhånd.
Mulighederne af mange og med børn er det heldigvis kun fantasien som sætter grænser.

Mad til børnefødselsdag
”Uden mad- og drikke dur helten ikke” – og den er skam god nok. Alle forældre ved, at en børnefødselsdag kræver massere energi og at have massere energi betyder mad i maven.
Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at sørge for både noget lækkert at drikke og at spise. Hvis du ikke selv har tiden til at planlægge, handle ind og lave mad, ville det være oplagt at lade Børnefest stå for både drikkevarer og maden. De har et stort udvalg af børnevenlige mad og drikkevare til børnefødselsdagen for, at hjælpe dig bedst på vej. Endvidere er mad til børnefødselsdagen økologisk så man sikre, at det er den bedste, friske og sunde mad til børnefødselsdag uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.

Hvis du vil have hjælp eller blot søger inspiration og tips til din næste børnefødselsdag eller børnefest så besøg Børnefest på deres hjemmeside: www.børnefest.dk