E væsker skaber sund hygge

Tænk at man nu kan nyde røg med venner og familie uden hverken at forurene sig selv eller ens omgivelser. Det lød næsten for godt til at være sandt i sin tid, da e cigaretter og e piber og e væsker blev opfundet. Synes du ikke?

 

Men det lader sig jo faktisk gøre. Med e væsker kan man nu sidder der under en tung dyne af røg, som jo i virkeligheden bare er damp, som det man omgiver sig med i badeværelset ved de varme bade helt uden at genere nogen. Ja, faktisk skaber det en enorm hygge med denne damp fra e væsker og skaber også en atmosfære af afslappethed. Det indbyder til seriøs hygge og indvarsler en timeout fra den hektiske hverdag.

 

E væsker er ren og sund nydelse

Så kan man endda nyde forskellige typer smag, mens man damper løs af noget der ikke kan skade og som kun dufter godt. Der er bare en forskel på at sidde sammen med sine venner og få lidt røg efter den gode middag, uden at der kommer til at sidde en tung klæbrig hørm af røg i gardiner og møbler. Man kan helt uden lugtkonsekvenser sidde og nyde røg fra e væsker uden at hjemmet eller sit eller ens gæsters tøj kommer til at lugte af røg. Og så kan man nyde de herlige e væsker ekstra meget, fordi man selv kan blande dem lige nøjagtigt efter den smag, man allerhelst gerne vil nyde.

 

Og har man børn, behøver man heller ikke at bekymre sig, for røgen fra e væsker er kun uskyldig damp med en sød duft. Det kan så godt være, at man ikke lige skal sidde og dampe foran dem, men røggenerne og de farlige elementer ved rigtig tobaksrøg er i hvert fald helt elimineret med e væsker.

 

Med e væsker beholder man smags- og lugtesansen

Man mister heller ikke sin smags- og lugtesans med e væsker. Dem beholder man skam fuldt ud. Det gør, at man faktisk kan smage maden fuldt ud og dufte lige så godt, som hvis man ikke dampede e væsker.  Det er jo altid rart at kunne nyde hele middagen i fuldt flor uden at skulle være betynget af en bedøvet lugte- og smagssans.

 

De herlige e væsker fås også i et utal af varianter. Så man bliver aldrig rigtigt træt af at ryge e væsker, da man nemt kan skifte en smag ud med en anden og prøve noget nyt. Det åbner jo også op for helt andre perspektiver med dufte af frugter og slik eller hvad man ellers foretrækker. For hvem siger, at rygning eller dampning absolut skal lugte af røg? Det kan jo ligeså vel dufte af blomster eller frugt eller meget andet.

 

Og så kan man nyde rygningen af e væsker lige hvor man vil, for det generer ingen og der er ingen der får røg i øjnene. Tværtimod skaber det en god og rar atmosfære af ro og hygge. Hvad enten det er på perronen, mens man venter på sit tog, i bilen på vej hjem fra arbejde eller i venners lag, så er det den ultimative hyggespreder.