For travlt til dækskifte – her er løsningen

Årstiderne skifter, og det er på tide at komme af med de gamle trætte vinterdæk, eller evt. få et par nye til når kulden vender tilbage. Har du husket at få bestilt tid på værkstedet, eller er du også en af dem der altid udskyder til sidste øjeblik.
Det kan være fordi du syntes det er svært at få en tid på værkstedet hvor du har tid til at undvære din bil, eller også kan der være enormt lang ventetid da du jo sikkert gerne vil have skiftet dæk ca. på samme tid som mange andre bilister.
Hvis du bor i Sønderjylland hører du nu til de heldige der ikke behøver at bøvle med at få en tid på værkstedet

Hvor kan jeg få skiftet hjul

Om du er på din arbejdsplads, derhjemme, i sommerhuset, på besøg hos svigerforældrene eller noget helt andet, så er et dækskifte klaret på ingen tid.
Få skiftet til slidstærke sommerdæk eller nye vinterdæk i Aabenraa fra mekanikere, der kører ud i hele Sønderjylland, få lappet et hul i hjulet eller få skiftet mellem dine egne dæk.
Du sparer altså turen på værkstedet, og kan blive siddende lidt længe til kaffe hos svigermor, undlade at holde fri fra arbejde osv. Det er helt op til dig hvad du vil bruge den tid på du sparer. 

Bredt udvalg af mærker

Du vælger helt selv hvilket mærke af dæk du vil have på din bil, er du ikke sikker så kan du få rådgivning eller gå efter bedst i test vinterdæk.
Det er dog ikke altid at testvinder vinterdæk vil være dem der passer bedst til din bil, dækkene bliver rangeret efter sikkerhed, men du kan også gå efter andre kriterier som slidstyrke, støj i kabinen eller påvirkning af brændstofforbrug

Skift fra sommerdæk til vinterdæk – hvornår?

Når temperaturen rammer de 7 grader er det ved at være på tide at skifte fra dine sommerdæk til dine vinterdæk. Selvom der ikke er lovkrav om vinterdæk i Danmark, så har det en stor indflydelse på din sikkerhed da bl.a. din bremselængde vil være dobbelt så lang hvis du ikke får skiftet.
Når temperaturen så igen er over 7 grader kan du skifte tilbage.
Hvis vejret er varmere end 7 grader slider det unødvendigt på dine vinterdæk og du vil også opleve at sommerdæk er bedre at køre med i regnvejr. Det er der mange der ikke tror.