Hvilke former for DNA mærkning tilbydes?

Det er som regel noget, som man ser på skoler, hospitaler og i virksomheder, som har ejerskab over dyrt og omkostningsfuldt udstyr. Der er lavet DNA mærknings kit, som primært er lavet til virksomheder der er store, små og mellemstore samt foreninger, kirker, institutioner og kommuner. I de fleste situationer bliver potentielle tyve allerede skræmt væk, før de forsøger sig med et indbrud eller et tyveri. Der findes også SelectDNA 100 mærkningskit, som primært er til mindre virksomheder, som gør, at de kan mærke og beskytte 100 ejendele. Så før man går ud og fastslår hvilken form for DNA mærkning man skal have, skal man lige overveje behovet, da det ikke er gratis at få lavet, og derfor skal der overvejelse bag.

Indbrud er skidt, så forebyggelse er godt

Ligesom i så mange andre situationer, så er forebyggelse noget som man bør overveje. DNA mærkning mod indbrud til erhverv er blevet meget populær, da det i manges optik, er et produkt som bare fungerer. Det er blevet en af de mest effektive måde at forebygge røveri og indbrud på, og systemet bliver brugt i mere end 30 lande, så det er ikke kun i Danmark, at det er blevet populært. DNA mærkningen bliver anbefalet af politiet og flere forsikringsselskaber, da det bare er noget som virker. Det meldes samtidig, at DNA mærkning reducerer indbrud og tyveri med op til 83 procent.

Hvad gør DNA mærkningen?

Det som hele DNA mærkningen den gør, det er, at der påføres en DNA-spray på den kriminelle, og den kommer fra en sky af væske. UV-sporstoffet sidder fast i huden, tøjet, skoene og eventuelle våben i ugevis, og er nemt at spore, og netop derfor er det så populært og velfungerende. DNA-sprayen bliver også benyttet i detailhandler, supermarkeder og andre fysiske forretninger. Da det bare er et produkt som har vist, at det fungerer suverænt, samtidig med det skræmmer potentielle kriminelle væk.

 

Hvem tilbydes det til?

Som tidligere fastslået, så er det primært virksomheder og større institutioner, som gør nytte af DNA mærkning. Det er dog ikke kun firmaer, som kan erhverve sig det velfungerende produkt. Det er også noget, som du kan få placeret i dit hus som privat, hvilket også åbner op for mere tryghed for kunderne og for den generelle borger, som kan forsikre sig selv og sin familie og sin ejendom og ejendele, på en rigtig god og populær måde.