Vikinglotto

Det nye Viking lotto er kommet!

Hvis du er en af de mange tunsindvis af danskere, som spiller lotto, så har du måske allerede bemærket at Onsdagslotto har skiftet navn, og nu hedder Viking lotto. Med navnet er der også kommet nogle ændringer til spillet, som du kan læse om herunder.

  • Supertallet hedder nu Vikingtal. Vikingtallet er mellem 1-8, hvorimod det gamle supertal var et tal imellem 1-48.
  • Vikinglotto-tallene bliver stadig trukket hver onsdag, så der er ikke nogen ændringer her. I vikinglotto bliver der trukket 6 vindertal ud af 48 tal, og ét vikingtal ud af i alt 8 vikingetal.
  • En af de store ændringer ved Vikinglotto i forhold til Onsdagslotto er pengepuljen du kan vinde. I onsdagslotto var puljen på 5 millioner kr. I viking lotto er denne pulje helt på 19 millioner kroner, samt et præmieloft på helt op til 220 millioner kr.

Udover disse punkter, er det egentlig det samme som onsdagslotto med et andet navn.

Hvis du er en af de lidt ‘ældre’ lotto-spillere, så husker du måske, at det faktisk har heddet Viking lotto før. Da lotto blev trukket for første gang i Danmark, d. 17. Marts, 1993, hed dette nemlig Viking lotto, og først i 2001 ændrede vi i Danmark navnet til onsdagslotto.

Største lotto gevinster i Danmark

Der har efterhånden været en del lotto-millionærer i Danmark. Herunder kan du se de største gevinster, som er blevet vundet i Danmark. Bemærk at Eurojackpot ikke er med i denne liste.

  1. 56.7 millioner. En heldig vinder kunne i 2013 rive hele 56.7 millioner hjem. Puljen blev vindet via et PLUS Abonnement, der helt automatisk sørger for at spille med hver uge.
  2. 49.9 millioner. I 2012 blev denne kæmpe pulje vundet via en kupon, som blev købt i en kiosk i Vordingborg.
  3. 45.9 millioner. Denne store pulje blev også vundet i 2013. Igen havde vinderen sin kupon gennem et PLUS abonnement, som automatisk spiller med hver uge.

Som man kan se, så er det altså ikke småpenge, der bliver spillet om. Hvis man godt kunne tænke sig at vinde disse store præmier, så er der ikke nogen vej uden om at spille, for hvis ikke man spiller, så er ens chance for at vinde lig nul.

Kilderhttps://lottotaldanske.dk/vikinglotto/ og https://danskespil.dk/vikinglotto.