Skal dine varer overnatte på hotel?

Det kaldes for dropshipping. Ordet er selvforklarende- drop shipping, lad være med at gøre logistikken selv. Og det kan under stregen sagtens være både bedre og billigere for dig, der ejer en webshop.

Umiddelbart lyder det måske lidt smådyrt at skulle outsource logistik. Men det er det ikke nødvendigvis. Det frigør nemlig også mange resurser som du kan bruge til at øge din omsætning.

Logistik er kompleks. Det kræver både overblik, organisationstalent og knofedt. Det er også tidskrævende. Velfungerende logistik er afgørende for succesen af din virksomhed. Når kunder bestiller varer hos dig, forventer de at få dem indenfor ganske kort tid. Mange webshops leverer varerne samme dag de bestilles. Dagen efter kan de allerede være hos kunden, hvor som helst i landet. Får kunderne ikke deres varer indenfor maks. 2-3 dage, ender du med sure kunder.

Medmindre de produkter du sælger er små og få, kan det være en god ide at overveje dropshipping. Lagerhotel24.dk er et af de mange webhoteller der tilbyder fleksible dropshipping løsninger.

Undersøg om dropshipping kunne være noget for dig

Kan du svare ja til et flertal af de følgende punkter kan det være et praj om at overveje dropshipping. Giv dig selv 1 point for hvert punkt på listen og tjek med resultaterne nederst i artiklen.

  1. Du har en varierende kundekreds og kunderne bor mange forskellige steder
  2. Du har et regelmæssigt flow af ordre
  3. Vareforsendelse og ordre-administration tager en mærkbar del af din tid
  4. Du har en fornemmelse at den tid bedre kunne bruges til at få flere ordrer ind
  5. Dine salgsprodukter er større end at de kan være i et maxibrev
  6. Logistik er slet ikke din stærkeste side
  7. Du er i forvejen nødt til at betale arbejdskraft for at klare logistikken
  8. Du kunne godt ønske dig at det var lettere, at sørge for at dine kunder får deres varer
  9. Du har allerede kunder der er utilfreds med dine leveringstider
  10. Du er bekymret for at du snart får kunder der bliver utilfreds med dine leveringstider

Hvad præcis kan et lagerhotel gøre for dig?

Lagerhotel24 tilbyder bl.a. pluk og pak, integration med din webshop og gratis synkronisering hvis du bruger Amazon. Du får også samme dag levering, hvis ordren placeres inden kl. 15. Du får også en professionel pakkeservice. Og en ikke helt uvigtig detalje: dine varer opbevares sikre og forsikret. Det sikkerhedsniveau et godt webhotel tilbyder som standard, ville koste dig mange penge at komme i nærheden af.

Lagerkapacitet er et andet plus. Medmindre du har masser af plads selv, kan lagerkapacitet være en kilde til hovedpine. Nogle gange skal du være hurtigt på aftrækkeren når du får et godt tilbud. Storkøb er hemmeligheden bag lave indkøbspriser.

En klog mand sagde engang: Hemmeligheden bag al handel er, du køber en stor pakke med mange ting i og sælger den som mange pakker med få ting i. Så sandt.

Men hvad hvis du ikke har plads til de store pakker?

 

Og her resultaterne for quizzen ovenfor:

10 points: skynd dig med at kontakte et godt lagerhotel.

6-9 points: Meget tyder på at du oplever det som problematisk, at få varerne ud til dine kunder.    Det må kunne gøres bedre, men kan du det? Et lagerhotel kan garanteret.

3-5 points: Det er værd at overveje om du skal outsource den del af din forretning. Hent nogle tilbud og regn det igennem.

1-2 points: Tillykke, du har udmærket godt styr på logistikken. Det ville være spild af penge at få andre til at gøre det for dig.