Udklædningstilbehør skaber kostumet

Selv den fedeste udklædning eller det flotteste kostume, kan have brug for et ekstra pift, for at være helt gennemført og det får du med udklædningstilbehør. Det kan du gøre på mange måder, blandt andet med en make-up eller ansigtsmaling, der passer til din udklædning. Hvis du er i tvivl om, hvordan du rammer looket, så findes der med sikkerhed en masse inspiration eller direkte guides på internettet, der kan hjælpe dig godt på vej. Der findes ligeledes en masse spændende udklædnings tilbehør til enhver tænkelig rolle. Mange bruger også forskellige former for tilbehør til teater eller rollespil, hvor udseendet skal være gennemført at se på.

En paryk eller et kunstigt skæg kan også få de fleste til at leve sig ind i rollen, uanset hvad de måtte være. Der findes blandt andet parykker til både mænd og kvinder, hvor det kunstige skæg mest henvender sig til mændene. Så hvis du går og drømmer om en lang blond fletning eller et fyldigt skæg til rollen som julemand, kan du finde det på internettet. Skæggene kommer typisk med en elastik, der spændes om nakken eller med en klistrende bagside, der sættees på huden. Med udklædnings tilbehør kan du virkelig leve dig ind i rollen for en dag, uden at gå på kompromis. Der findes også udklædnings tilbehør til børnene, der måske gerne vil have en neonfarvet afroparyk til 80’er kostumet eller trænger til et par orange fletninger som Pippi.

 

Hvis du synes, at en paryk er for voldsom, kan du også få hårforlængelse, du bare klipper i dit eget hår. Der findes alt fra farverige hanekamme til smukke, eksotiske fletninger i enhver tænkelig farve som supplement til udklædningen. Du kan bruge udklædnings tilbehør til fastelavn, oktoberfesten, en anderledes julefrokost eller en rund fødselsdag. Det er kun fantasien, der sætter grænser, men én ting er sikkert – Festen bliver kun sjovere, når du går hele vejen.