En luksus ansigtsbehandling til en god pris

Nu er det ved at være på tide, at jeg fortæller om den ansigtsbehandling, jeg fik hos Klinik Nederby i Holstebro. Jeg fik den behandling, som hedder Luksus ansigtsbehandling, og den varer i ca. 75 minutter.

Jeg har døjet meget med uren hud som teenager og ind i start-tyverne. Det har jeg endelig fået bugt med, men jeg står tilbage med ar og en masse tekstur.

Specielt min pande og kinder har meget tekstur efter uren hud. Med en peeling, som er inkluderet i luksus behandlingen, blev min tekstur synligt forbedret. Mine porrer virker mindre, og jeg fik renset ud i de stædige hudorme, jeg havde på næsen. Jeg er sikker på, at det er kombinationen af professionelle behandlinger og min kost, som har mindsket synligheden af mine ar.

Hvordan foregår en luksus ansigtsbehandling hos Klinik Nederby?

Kosmetologen startede med at rense min hud, hvorefter hun lavede en hudanalyse. Her tog hun højde for min tekstur fra tidligere bumser og min sensitiv hud. Hun lyttede til mine tidligere hudproblemer, og spurgte ind til de produkter, jeg bruger til dagligt.

Hun konkluderede, at jeg har kombinationshud. Det betyder, at min hud er uren og fedtet, samtidig med at være tør. Jeg har en fedtet T-zone, men mine kinder mangler fugt. Jeg har før brugt skrappe produkter for at komme mine urenheder til livs. De har været hårde ved den del af min hud, som ikke har været plaget af bumser og hudorme.

Efter hudanalysen fik min hud en peeling-maske, som fjerner de døde hudceller i dybden. Derudover opstrammer den huden og blødgør den på samme tid. Efter peelingen fik jeg en dybderensende maske på, som virkelig gik ind og arbejdede på min hud. Efterfølgende fik jeg en dybderensning, hvor kosmetologen fjernede hudorme og andre urenheder.

Mine bryn trængte også til lidt kærlighed, så hun rettede dem efter dybderensen. Massage af ansigt og décolleté fulgte efter, hvor jeg virkelig slappede af. Til sidst fik jeg dagcreme og øjencreme på. Alt dette tog 75 minutter, og jeg følte, at jeg virkelig fik noget for pengene.

Lækker og billig ansigtsbehandling

Min hud har haft godt at lidt ekstra pleje hos en professionel. Jeg føler, at min hud er pænere, og den føles mindre stram og fedtet. Selvom jeg stadigvæk får lidt urenheder en gang imellem, føles den mere ren og gennemfugtet end før.

Kosmetologerne hos Klinik Nederby er specialiseret og holder sig opdateret inden for de nyeste former for behandlingerne. Derfor var jeg også tryg ved at lade kosmetologen behandle min hud.

Hudpleje er en vedvarende proces, og jeg er slet ikke i mål med min hud endnu. Jeg vil derfor også fortsætte mine behandlinger hos Klinik Nederby – specielt fordi jeg kan få en billig, men lækker, luksus behandling, som virkelig skaber resultater. Det, at få påført lækre hudplejeprodukter, samt massage, er den ultimative velvære for mig.

Jeg kan varmt anbefale Klinik Nederby, hvis du er på udkig efter resultatskabende ansigtsbehandlinger, som ikke overskrider budgettet.