Verdens mest udbredte sprog

Engelsk er det mest udbredte sprog i verden. Talmæssigt overgås det af mandarin, som tales i Kina. Men engelsk tales i hele verden og er et sprog, der forbinder os på tværs af nationaliteter. Hvis du er god til engelsk, kan du begå dig stort set alle steder.

Cambridge Universitet er af Englands ældste og mest berømte universiteter. På Cambridge har de udviklet et sprogkursus til dig, der gerne vil lære engelsk på eliteniveau. Kurset er internationalt anerkendt og giver således adgang til en lang række uddannelser i hele verden.

Tag på efterskole og lær efterskole Cambridge English. Det åbner mange muligheder på din videre vej gennem uddannelsessystemet.

Engelsk på eliteniveau

På Fyn ligger Billeshave Efterskole. Skolen ligger ved Middelfart, smukt placeret mellem hav og skov. Et år på efterskole er lig med fællesskab, nye oplevelser og nye eventyr.

Mange oplever, at det at komme væk fra hjemmet og de vante omgivelser giver dem fornyet selvtillid og selvstændighed.

Når man skal vælge en efterskole, er der mange muligheder, og du kan altid finde en skole, der matcher de ting, du interesserer dig for. Hvis du er glad for sprog og i særdeleshed for engelsk, er et kursus i Cambridge English helt oplagt.

På Cambridge English lærer du engelsk på eliteniveau. Kurset er for dig, som er god til engelsk, men som gerne vil være endnu bedre, og som vil noget mere med sproget. For at blive optaget skal du derfor have karakteren 7.

Tag med til Edinburgh

Kurset i Cambridge English på Billeshave Efterskole er delt op i to niveauer, Cambridge First og Cambridge Advanced. Du kan desuden vælge mellem et Basic eller et Extended kursus. Vælger du Cambridge Extended, kommer du på en uges studietur til et engelsktalende land.

Fra Middelfart kan du således komme på tur til Edinburgh. Edinburgh er Skotlands hovedstad. Rundt om Edinburgh ligger det betagende skotske højland, og midt i byen ligger Edinburgh Castle omringet af små brostensbelagte gader, hyggelige pubs og mænd i kilt med tilhørende sækkepiber.

Edinburgh er en historisk by og en af Europas mest spændende og betagende hovestæder. En studietur giver dig et godt indblik i kulturen.

Du kommer til at prøve at være elev i en skotsk skole med tilhørende skoleuniform og alt hvad det ellers indebærer i en uge. Det betyder, at dine engelsk færdigheder vil udvikle sig med rekordfart, og at du vil udvikle nye venskaber.