Giv dig selv et nyt udseende med flotte negle

Trænger du til, at der skal ske noget nyt med dit udseende? I så fald kan det være en fantastisk løsning at få lavet dine negle. Det er nemlig en klart undervurderet behandling, der virkelig kan løfte hele dit udseende.

Du har selv mulighed for at vælge blandt forskellige behandlinger. Hvis du allerede har en sund, naturlig negl, kan du vælge at få den lakeret med Gellak. Hvis du derimod har en lidt mere medtaget negl, kan du vælge at få en gelébehandling. Det vil gøre din negl både stærkere og længere. Læs mere her om dine muligheder for at forskønne din negl.

Giv dine negle præcis det udseende, som du ønsker med Gellak

Med Gellak har du mulighed for at lakere din negl i præcis den farve, som du ønsker. Gellak er nemlig en kombination af neglelak og så gelé. Det giver dig en særdeles holdbar lak, der kan erhverves i alle tænkelige farver. Hvis du har et specielt design eller mønster, som du gerne vil have på din negl, kan det også sagtens lade sig gøre med Gellak. Det kræver blot, at din skønhedstekniker har de rette evner til at udføre designet på din negl.

Optimal beskyttelse af din negl

Gellak er også fantastisk til at beskytte din naturlige negl. Det er gelen i lakken, der går ind og danner en beskyttende hinde. Derudover holder lakken også i mindst 14 dage, hvis du blot følger din skønhedsteknikers retningslinjer.

Hvis du gerne vil have længere og stærkere negle

Hvis du ikke selv har lange og stærke negle, kan du vælge at få lavet en gelebehandling. Her bliver din naturlige negl både forstærket og forlænget med gelé. Det giver dig mulighed for selv at vælge præcis hvilken form og længde, din negl skal have.

Når selve behandlingen med gelé er færdig, har du naturligvis også mulighed for at pynte dine negle med Gellak. På den måde kan du få præcis de negle, som du drømmer om.

Ofte vil gelen holde i op til 3 uger. Herefter vil det være nødvendigt med en ny omgang gelé, hvis du ønsker at din negl skal have et pænt og ensartet udseende. Det skyldes, at din naturlige negl vil vokse ud og derved danne en overgang mellem din gelénegl og så din naturlige negl.