Få mest muligt for din bolig på Amager med en dygtig ejendomsmægler

Der er meget på spil, når man vil sælge sin bolig. Det er muligt at stå for salget selv, men det kan godt betale sig at få en dygtig ejendomsmægler til at stå for denne proces. Der er flere aspekter, der kan være svære at gribe an uden faglig viden inden for salg af bolig. I denne artikel vil vi komme ind på, hvorfor det bedst kan betale sig at hyre en fagligt dygtig ejendomsmægler til dit boligsalg på Islandsbrygge. Det kan du finde på https://minbolighandel.dk/kontakt/min-bolighandel-amager/.

Papirarbejde i forbindelse med salg af bolig

Der er en hel del papirarbejde, der skal udarbejdes i forbindelse med salg af bolig. Dette dækker blandt andet over:

  • Ejerskifteforsikring
  • Tilstandsrapport
  • El-installationsrapport

Der skal foretages huseftersyn, hvis du skal have ejerskifteforsikring. Hvis ikke du får lavet denne ejerskifteforsikring, vil du hæfte for skjulte mangler og fejl ved huset, som opdages i løbet af de næste 10 år. Har du derimod sørget for at sikre dig med denne forsikring, behøver du ikke at bekymre dig om ubehagelige overraskelser fra dit forrige hjem.

Det er en byggesagkyndig, der udarbejder en tilstandsrapport. Denne gennemgår huset fra den ene ende til den anden, hvor fejl, skader og mangler noteres. Ved at disse er skrevet ned i tilstandsrapporten, kan køber ikke komme efter dig som sælger og kræve, at du hæfter for disse fejl, da vedkommende var gjort opmærksom på det, inden købet.

El-installationsrapporten udføres af en autoriseret el-installatør virksomhed. Dette gøre for at sikre, at elinstallationerne er lovlige. Opsummeret set, er der derfor rigtig mange papirer, forsikring og fagpersoner, man skal have styr på, når man sælger sin bolig. Ved at have en ejendomsmægler som tovholder, kan du sikre dig, at du ikke begår nogle dummefejl, som kommer til at koste dig dyrt på den lange bane.

Vælg en erfaren ejendomsmægler

Det vil være fornuftigt at vælge en ejendomsmægler med meget erfaring og god kendskab til lokalområdet. Sådan en finder du her: https://minbolighandel.dk/kontakt/min-bolighandel-amager/. Denne har fingeren på pulsen og kender til markedspriserne og forventet liggetid. Vil du gerne være sikker på, at du ikke spilder penge, kan du vælge denne mægler, der tilbyder et fast salær, hvor du ingen omkostninger har, med mindre boligen bliver solgt.