Skrivebordet er kontorets vigtigste møbel

Alle virksomheder er interesseret i et effektivt kontor. Føler medarbejderne sig til rette, bliver de mere effektive, og dermed forbedres virksomhedens resultat. Men det kræver ordentlige møbler, heriblandt gode skriveborde, at få et kontor til at fungere på en god måde.

En kontor med trivsel

Når effektiviteten skal være i højsædet, så er det vigtigt, at man føler sig tilrette. Når man trives, er man bare mere effektiv. Og en stor del af at trives på et kontor er at møblerne er i orden. Møblerne skal være med stor komfort, og så der skal være plads til at man kan udføre sit arbejde uden at føle sig presset.

Hæve-/sænkebord

Det er for mange rigtig mange timer, der dagligt bruge ved skrivebordet. Derfor er det så vigtigt, at have et skrivebord, som man trives med. Et skrivebord der matcher behov både med hensyn til plads, men også med højden. Derfor er et kontorbord der kan hæve og sænke en god løsning, da det jo giver mulighed for at justere højden præcist til de enkeltes behov. Og faktisk er det sådan at hvis flere benytter samme skrivebord, så skal det være et hæve-/sænkebord på arbejdspladsen. Det giver mening, da ingen mennesker jo er ens, og vi alle har forskellige behov. Behov der kan mødes med et bord der kan hæves og sænkes til den enkelte størrelse.

Flere modeller

Der findes heldigvis flere forskellige muligheder, når der skal vælges det perfekte skrivebord til dit behov som du har. Det er blandt andet muligt at få modeller af hæve-/sænkeborde med mavebue med som bordpladeform, du kan få borde med kabelgennemføring i bordpladen plus at du kan få vinkelborde. Du kan helt sikkert finde en løsning, der passer til dit behov.

Også til hjemmekontor

I forlængelse af coronapandemien bliver det mere udbredt at arbejde hjemme og gøre det ofte. Men så kræver det også at hjemmekontoret har gode forhold. Altså minimum en rigtig god arbejdsstol og selvfølgelig et skrivebord, der kan gøre det komfortabelt at arbejde fra hjemmet. Rigtig mange er super effektive, når de arbejder hjemme under de gode forhold, og både livskvaliteten og effektiviteten øges markant.