Har du været udsat for en ulykke på din arbejdsplads?

Det er noget, som der er mange, der frygter, og det er noget, der kan skabe masser af angst både for en selv, men også andre i ens familie, hvis man har et arbejde, hvor man ligger i en svær risikogruppe. Det betyder nemlig, at der kan være større farer forbundet med at gå på arbejde for en given person end en anden. Og det er også derfor, at der findes en lang række foranstaltninger til de arbejdsfunktioner, der netop har større risikoer for skader og diverse gener.

Nogle arbejdssituationer er i en højere risikogruppe end andre

Det betyder for eksempel, at der udarbejdes forskellige former for forsikringer, der giver denne person et bedre sted at stå, hvis der skulle ske en skade. Men det betyder også, at der mange penge forbundet med at have et job, der er forbundet med en højere risikogruppe end andre. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, hvis man er håndværker i forhold til, hvis man sidder på et kontor. Der er nemlig væsentligt større farer forbundet med at arbejde med blandt andet værktøj, store maskiner og for eksempel elektricitet, end det gør siggældende med et kontorarbejde, som ofte foregår foran en computer eller en bunke papirer.

Vil du gerne kende til de ting du kan gøre krav på?

Er det noget, som du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at du er en af dem, der befinder sig i en rød risikogruppe, hvorfor du gerne vil have noget viden om den måde, du kan stille dig selv på, hvis du en dag kommer ud for en ulykke på din arbejdsplads. Det kan også være, at du har været ude for en ulykke og i den forbindelse har oplevet at pådrage dig varige mén, eller at du har tabt en grad af din erhvervsevne, hvilket har gjort det sværere eller måske endda umuligt for dig at udføre dit arbejde lige så effektivt som tidligere.

Måske kan du søge arbejdsskade erstatning for dine mén efter ulykken

Og hvis det er tilfældet, så kan det faktisk være en mulighed for dig at søge erstatning for den ulykke, som du har været ude for på din arbejdsplads. Er det noget, som du synes, der lyder spændende, og vil du gerne vide noget mere om det? Så bør du tage et kig online, hvor du finder alt den information, den vejledning og også den hjælp, som du eventuelt måtte have behov for, indtil der går penge ind på din konto.

Det kan være en lille godtgørelse

En god arbejdsskade erstatning kan dog ikke sørge for, at du får det bedre, at dine eventuelle mén vil forsvinde, og at du ikke længere føler dig hindret i det arbejde, som du udfører. Men det kan være den godtgørelse, der alligevel gør det tåleligt for dig at leve med den ulykke, som du har været udsat for på din arbejdsplads.