Markiser til ethvert behov

Driver du en café eller har du bare en lækker altan eller terasse, som du gerne vil have overdækket? A.I. Gulve A/S opsætter markiser i mange varianter, som du kan se her. Så hvis dit næste projekt er en markiseløsning til enten terrassen, caféen eller altanen, så tøv endelig ikke med at tage kontakt, og måske få indhentet et tilbud på, hvad netop den type markise du ønsker vil koste.

 

Markisens funktioner

Markiser er en smart og praktisk ting at have. Det fylder ingenting, eftersom den kan fastmonteres, og giver dig alligevel noget afskygning fra den skarpe sol i sommermånederne. Men det er heldigvis ikke kun en sommerting – mange bruger deres markiser om vinteren også, og har måske terrassevarmere stående. Det giver en hyggelig stemning at sidde med tæpper og varme drikke under markisen. Sidstnævnte gælder selvfølgelig både sommer og vinter.

 

Typer af markiser

Det er vigtigt at dine markise bliver korrekt opsat, og det er her A.I. Gulve A/S kommer ind i billedet. Der er et bredt udvalg af forskellige markiser, og helt sikkert en der passer til dine behov. F.eks. kan du få knækarmsmarkise, som oftest bliver brugt til terrasser og altaner. Den er fuldstændig selvbærende, og giver fri passage. Derudover kan mange af modellerne på denne type markise leveres med indbygget rullegardin. Du kan også vælge en faldarmsmarkise som er yderst vindstabil, og som oftest bliver brugt til vinduer i boliger, for at give noget afskærmning fra den ellers så direkte sol. Dette medhjælper også at dine møbler ikke falmer i farven, hvis de er udsat for direkte sollys.

 

Hvilken markise passer til dit behov?

Udover hvilken markisetype du har brug for, skal du også overveje det mere praktiske. Markiser kan købes både med motor, og uden. Farven skal også være den rigtige, så du skal overveje om du ønsker en markise i en farve der næsten går i et med det sted den skal monteres, eller om du skal have en markise der skiller sig ud.