Saltning af fortov

Hvis du ejer et hus, er det også dit ansvar, at der er ryddet for sne foran det. I hvert fald hvis der er et offentligt fortov – og det er der jo ofte. Hvis du ikke får ryddet for sne, kan der i værste tilfælde ske en ulykke. Det er tragisk for personen, som det går ud over. Men det kan faktisk også anbringe dig midt i en erstatningssag.

Derfor er det bedst at være på den sikre side og rydde dit fortov. Derudover kan det også være en god idé med saltning af dit fortov, så de forbipasserende – og du selv – står bedre fast. Læs mere om saltning af fortov i det følgende.

Overlad opgaven til andre

Hvis du ikke selv har tiden eller kræfterne til at rydde og salte dit fortov, kan du heldigvis overlade opgaven til andre. Der findes nemlig firmaer, der gladelig påtager sig opgaven. På den måde kan dit fortov altid være sikkert at færdes på.

De professionelle firmaer har særligt udstyr, der er designet til netop at rydde og salte dit fortov. Derfor kan du også være sikker på, at opgaven altid bliver løst til fuld tilfredsstillelse.

Flere af firmaerne er lokale, og derfor kan du også få hjælp med dit fortov, uanset om du bor i Århus eller noget andet sted i Danmark.

Pris for saltning af fortov

Måske tænker du, at saltning af fortov må koste en formue, hvis et firma skal have opgaven. Men sådan forholder det sig ikke nødvendigvis. Forskellige firmaer kører nemlig med forskellige priser. Lige sådan kan du også selv vælge, om du gerne vil have ryddet én gang, eller om du i stedet vil have et fast abonnement.

Et fast abonnement kan være en god løsning, hvis du ved, at du ikke har tiden eller kræfterne til selv at rydde og salte dit fortov. Det kan også være en god løsning, hvis du skal ud og rejse.

Prisen afhænger desuden også af, hvor stort et område du skal have ryddet og saltet. Lige sådan vil prisen også være afhængig af, hvor ofte du gerne vil have ryddet for sne.